Maxi Cosi Kore Pro I-Size Authentic Black W22

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Met de i-Size-compatibele Maxi-Cosi Kore Pro i-Size kan je kind zichzelf vastklikken zonder hulp. Het heeft een uniek ClickAssist-lampje die de riem verlicht om het nog makkelijker te maken!

Installatie

Met welke auto je ook rijdt, onze Maxi-Cosi Kore Pro i-Size past altijd zolang je auto uitgerust is met ISOFIX. Voor een veilige en stabiele installatie wordt het kinderzitje bevestigd met de autogordel en het ISOFIX-systeem. Om onze Kore Pro i-Size te installeren plaats je die op de achterbank van je auto, klik je het kinderzitje op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto en gebruik je de veiligheidsgordel om alles vast te klikken. Na de ISOFIX-installatie kan je kindje zichzelf helemaal zelf vastklikken. Het ClickAssist-lampje verlicht de riem elke keer dat je kindje zich moet vastklikken. Het bevestigen van de veiligheidsgordel van je kindje is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wist je dat de ISOFIX-aansluiting het kinderzitje stabieler maakt? Wist je dat wanneer je kind niet op zijn stoeltje zit, het stabieler wordt?

Tegenwoordig hebben veel auto's ISOFIX, dus de kans is groot dat die van jou dit ook heeft. Indien niet, maak je dan geen zorgen: onze Maxi-Cosi Kore Pro i-Size kan ook zonder ISOFIX worden geïnstalleerd. Gebruik gewoon de veiligheidsgordel van je auto om alles vast te klikken. Als je twijfels hebt over dit autostoeltje en je niet zeker weet of het geschikt is voor je auto, kijk dan in onze Auto Fitting Lijst en ontdek welk kinderzitje het best bij je past.

 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze hoogste prioriteit. We zijn er om gezinnen gelukkig de toekomst in te laten rijden met baby-autostoeltjes voor pasgeborenen tot autostoeltjes voor 12-jarigen. Omdat we je als ouder het veiligste autozitje willen aanbieden hebben we onze Maxi-Cosi Kore i-Size ontworpen om te voldoen aan de hoogste en nieuwste i-Size veiligheidsnormen.

Ons eenvoudig te gebruiken Kore i-Size autostoeltje is ontworpen met een Side Protection System Plus om betere zijdelingse bescherming te garanderen in geval van een schadelijke zijwaartse botsing. SPS Plus (Side Protection System Plus) van Maxi-Cosi Kore i-Size vermindert het risico op letsel door het absorberen van de kracht van een botsing. Naast een normale SPS heeft een SPS Plus verbeterd schokabsorberend materiaal toegevoegd aan elke zijvleugel. In combinatie met glasvezel schokdempers biedt het je kind maximale veiligheid. De coconvorm biedt volledige lichaamsbescherming aan de zijkant.

 

Het ligt in hun handen

De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size is ontworpen om je kindje gemakkelijk te verplaatsen in en uit de autostoel en vast te maken. De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size heeft een open ruimte aan de onderkant van de autostoel waardoor de gordel binnen handbereik is. Met deze functie kan je kind de gordel moeiteloos omdoen. Een ander uniek kenmerk van de Kore Pro i-Size is dat het ClickAssist-lampje de vastklikzone verlicht waardoor het nog gemakkelijker wordt voor je kind om zich vast te klikken, vooral 's nachts. Het ligt allemaal in hun handen!

Wanneer ISOFIX aan de stoel van je auto is bevestigd zal de rugleuning van de Kore Pro i-Size naar de autostoel van je auto hellen. Dit geeft je kindje een comfortabelere rustpositie. Het autostoeltje blijft jarenlang comfortabel omdat het met je kindje meegroeit. Je kunt de hoogte en breedte van de rugleuning verstellen zodat hij met je kleintje kan meegroeien tot 12 jaar oud! Het premium ontwerp van de Kore Pro i-Size is gemaakt van bamboestof die de temperatuur regelt. Hoe lang de reis ook is, het zal altijd comfortabel zijn.

 

Afneembare hoes

Er kan van alles gebeuren onderweg. Je kindje kan autoziek worden of er wordt gemorst met drankjes en snacks. Indien er zich een klein ongelukje voortdoet hebben we voor jou een oplossing! Maxi-Cosi's autostoelhoes is afneembaar en machinewasbaar, zo blijft die altijd schoon.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen