Algemene Voorwaarden

Wilt u onze webartikelen komen bezichtigen, informeer ernaar of deze ook aanwezig zijn, 0186-617307.

Betaalinfo, alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21 % btw.
Betalen gaat bij ons gemakkelijk & veilig. U kunt bij ons op de volgende wijze betalen
* IDEAL
Extra betaalgemak! Direct via uw internetbankieren betalen op uw vertrouwde wijze. U kunt gebruik maken van deze optie als u aangesloten bent bij: Rabobank, ABNAMRO, Fortis, SNS-bank of bij de Postbank.
* Vooruitbetaling
U maakt het eindbedrag van uw bestelling vooraf over op het bankrekeningnummer en zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling verzonden. (Let op bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is, met het risico dat de door u bestelde producten tijdelijk uitverkocht zijn).


Betaalmethodes bij afhalen in ons filiaal:
* Contante betaling
* Pin betaling
* Verzendkosten.

Leveringsvoorwaarden; we streven ernaar om kleding, besteld voor 16.00 uur, morgen in huis. Onze andere artikelen buiten kleding om, in onze webwinkel, kunnen andere levertijden hebben, informeer er naar.


De verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het product dat u besteld. Wij hanteren de volgende prijzen:
Bij een besteding vanaf €49,- worden artikelen gratis verstuurd.

Bij besteding onder €49,- worden €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.
Boxen € 15,- verzendkosten.
Kinderwagens & autostoelen gratis verzenden.

Let op, bij restitutie wordt uw bedrag onder de €49,- verminderd met €3,95 verzendkosten.

De koper draagt de kosten en het risico van de retourzending.
Voor bestellingen vanuit overige landen zullen wij u ten alle tijden informeren over de extra verzendkosten. Dit zal telefonisch of per e-mail gebeuren.

* Afgeprijsde en/of actie artikelen niet in combinatie met soortgelijke kortingsacties.


* Privacy
Rody Kinderkleding respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd.De bescherming van de privacy is belangrijk voor u en voor ons. Daarom zijn onze systemen en programma's goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot uw persoonsgegevens. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld betaalgegevens, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site . Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

*Derden

Rody Kindermode verkoopt uw gegevens niet. Rody Kindermode zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, het evalueren van de activiteiten /diensten van Rody Kindermode, of het optimaliseren van haar internetadvertenties op andere websites. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


* Algemene Leveringsvoorwaarden
Geldigheid van deze voorwaarden, indien U bij rody-kinderkleding.nl een artikel bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden.
Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is nederlands recht van toepassing.
Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.


* Productprijzen
Alle genoemde productprijzen zijn in euro's en inclusief 19 % btw en exclusief de verzendkosten.
Rody neemt geen verantwoordelijkheid voor verkeerde prijzen die berusten op een kennelijke schrijf-, type- of zetfout. Prijswijzigingen voorbehouden.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. De tarieven die door Rody Kindermode gehanteerd worden zijn volgens de tarieven van TNT-post en gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor het buitenland gelden de prijzen volgens TNT-post / Koerier.
Als uw betaling bij ons binnen is,sturen wij u bestelling zo spoedig mogelijk op incl. factuur.
* Levering
overschrijding van de leveringstermijn die niet aan Rody Kindermode kan worden toegerekend overeenkomstig de Algemene Voorwaarden, kan nimmer aanspraak geven op schadevergoeding.
Rody Kindermode houdt zich het recht voor om in gedeelten te leveren.
Bestellingen worden na verpakking overgegeven aan TNT-post. Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland. Levering in buitenland is alleen mogelijk met vooruitbetaling en na overleg i.v.m. afwijkende verzendtarieven.


* Reclamering
Als het artikel defect, tijdens transport beschadigd of verkeerd afgeleverd is, dient u dit binnen 5 dagen na aflevering via de e-mail aan Rody Kindermode te melden en aan te geven wat er fout is. Indien de opdrachtgever ingeval van zichtbare en/of onzichtbare gebreken niet binnen 5 dagen na levering de gebreken schriftelijk meldt, vervalt ieder recht op reclamering.
Reclameringen dienen door de opdrachtgever gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij Rody Kindermode te worden gedeponeerd. rody-kinderkleding.nl dient in staat te worden gesteld ingediende reclameringen te controleren.
Klachten met betrekking tot een deel der afgeleverde zaken kunnen geen aanleiding zijn tot afkeuring van de gehele levering.


* Afkoelingsperiode
- Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit.
- Na ontvangst van uw bestelling heeft u gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst schriftelijk te ontbinden en de bestelling te retourneren. Eventueel gedane betalingen zullen binnen 30 dagen worden terugbetaald.
- Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of niet in originele staat wordt geretourneerd.
- De koper draagt de kosten en het risico van de retourzending.
- Kinderkamers en overige hardware kunnen niet retour worden gezonden voor een andere kleur en dergelijke.
-Afgeprijsde kleding en schoenen mogen gewoon retour worden verzonden.


* Annuleren
Als u toch van uw bestelling wilt afzien, dan kunt u de bestelling kosteloos annuleren. U moet dit dan doen voordat de bestelling is verzonden. Annuleren kan zowel telefonisch als per e-mail [email protected]. Als de bestelling al verzonden is en u wilt deze alsnog annuleren, dan dient u de retourverzendkosten zelf te betalen.