Maxi Cosi 3wayFix 0m tot 4 jaar W22

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Combineer onze 3wayFix met de Jade, Pebble Plus of Pearl Pro i-Size, voor een eenvoudig te gebruiken Click & Go-installatie. Onze Maxi-Cosi 3wayFix is ​​geschikt voor zowel baby- als peuterautostoeltjes voor langdurig gebruik.

Installatie

Tegenwoordig hebben meer en meer Europese auto's het ISOFIX-systeem dus de kans is groot dat jouw auto het ook heeft. Onze Maxi-Cosi 3wayFix kan eenvoudig worden aangesloten op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding voor een correcte installatie in je auto.

Eenmaal geïnstalleerd kun je de 3wayFix in de auto laten staan. Dit maakt het in- en uitstappen heel eenvoudig omdat het Pebble Plus baby-autostoeltje met een eenvoudige "klik" op de basiseenheid kan worden bevestigd, onze veiligheidswieg Jade daarentegen wordt bevestigd met een eenvoudige "glijbeweging". Visuele indicatoren op de basiseenheid geven aan wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje of veiligheidswieg correct is bevestigd en je klaar bent om te "vertrekken”.

De 3wayFix past ook op ons Pearl Pro i-Size autostoeltje voor peuters zodat je het kunt blijven gebruiken, zelfs nadat je kindje zijn eerste autostoeltje of veiligheidswieg is ontgroeid.

De 3wayFix kan worden geïnstalleerd met de Jade-reiswieg, het Pebble Plus baby-autozitje of het Pearl Pro i-Size peuter-autostoeltje.

 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Om je kindje de beste veiligheid in zijn klasse te bieden worden onze autozitjes en onderstellen voortdurend getest.

Als fabrikant adviseren wij het gebruik van een ISOFIX-basis. Het is zo eenvoudig te installeren dat de kansen om het verkeerd te doen klein zijn. De Maxi-Cosi 3wayFix maakt een Click & Go-installatie mogelijk voor een correcte en veilige aanlsuiting.

 

ISOFIX-installatie voor de Jade, Pebble Plus en Pearl Pro i-Size

We begrijpen dat het bezitten van een baby-autozitje of veiligheidswieg betekent dat je het elke dag correct moet installeren. Onze Maxi-Cosi 3wayFix maakt het je gemakkelijk om je baby-autozitje of veiligheidswieg goed te installeren zodat je je geen zorgen hoeft te maken. De Maxi-Cosi 3wayFix is ontworpen om te passen op onze Jade veiligheidswieg, Pebble Plus baby-autozitje en Pearl Pro i-Size peuter-autozitje, zodat je baby de basiseenheid tot 4 jaar kan gebruiken. Het biedt ook een Click & Go- en Slide & Go-installatie. Bovendien kun je met de 3wayFix het autostoeltje voor kinderen achterin plaatsen. Voor een betere bescherming van het hoofd en de nek van je kindje raden experts aan dat je baby in de achterwaartse positie reist tot hij of zij 105 cm groot is (ongeveer 4 jaar). Als toonaangevende specialist op het gebied van kindermobiliteit doen we wat experts zeggen en laten we je kindje zo lang mogelijk op de juiste manier reizen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen