Maxi Cosi Titan Pro Authentic Black 21

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Ons duurzaam Maxi-Cosi Titan Pro autostoeltje biedt ruimte aan je opgroeiende kind van 9 maanden tot 12 jaar! Het biedt je gebruiksgemak met zijn groeiende hoofdsteun, eenvoudige ISOFIX-installatie en open ontwerp om je kind gemakkelijk in en uit de auto te krijgen.

Installatie

Verbind de Titan Pro met behulp van de ISOFIX-ankerpunten van je auto voor een eenvoudige installatie. We hebben ook een toptether ontworpen als een derde ankerpunt om je kindje nog veiligere te bevestigen. Raadpleeg de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor een correcte ISOFIX-installatie.

Wanneer Titan Pro wordt gebruikt als een groep 2/3 autostoeltje (na 4 jaar), zijn de ISOFIX en de toptether optioneel, omdat je dan de veiligheidsgordel van het voertuig kan gebruiken om je kind te beveiligen.

De indicatoren op ISOFIX-bevestigingspunten bevestigen wanneer de stoel correct is geïnstalleerd, wat extra gemoedsrust betekent vooraleer je vertrekt!

 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Voor ons is de veiligheid van je kind onze topprioriteit.

Titan Pro steekt er uit door zijn superieure G-CELL zijdelingse impacttechnologie om de ultieme veiligheid te bieden voor de kwetsbare schouders van je baby.

Als technologie voor botsbescherming biedt G-CELL een kreukelzone voor verbeterde zijdelingse lichaamsbescherming.

Bovendien biedt AirProtect® zijdelingse impacttechnologie extra bescherming van het hoofd van je kindje, met zijn precieze afgifte van lucht bij een zijwaartse botsing.

Naast een heel eenvoudige en stabiele installatie met ISOFIX en top-tether beschikt Maxi-Cosi Titan Pro over een 5-punts veiligheidsharnas om je opgroeiende kind altijd veilig en stabiel te houden.

Als het om veiligheid gaat, hebben wij aan alles gedacht!

 

Titan Pro: een premium autostoeltje voor diverse leeftijden dat met je baby meegroeit

Kinderen groeien zo snel op, maar Titan Pro gaat lang met ze mee: vanaf 9 maanden tot de leeftijd van 12 jaar. Titan Pro wordt in het begin gebruikt met een comfortabele inleg en een 5-punts veiligheidsharnas om je kindje in de auto te beveiligen. Vanaf dat je kind 4 jaar oud is, kan een Groep 2/3 autostoeltje met normale 3-punts autogordel gebruikt worden.

En maak je geen zorgen, de GrowSafe-hoofdsteun van Maxi-Cosi Titan Pro laat je weten wanneer het veilig is voor je kindje om over te stappen van het harnas naar de veiligheidsgordels van je voertuig.

Titan Pro geeft je opgroeiend kind ook maximaal comfort. Met zijn verkoelende bamboestof, het knusse zitkussen en de voering zal je kind de hele rit ontspannen blijven!

De open stoel is ontworpen om je opgroeiende kind gemakkelijk in en uit de auto te krijgen. Titan Pro steekt er bovenuit met zijn verbeterde veiligheidstechnologie en G-CELL en AirProtect® om je kind de hele weg veilig te houden. De superieure G-CELL-technologie biedt een kreukelzone om de kracht van een botsing te absorberen en biedt een betere bescherming van de zijkant van het lichaam van je kindje.

Bovendien is de AirProtect® zijwaartse botsingstechnologie er om het hoofd van je kleintje te beschermen tegen de kracht van een zijwaartse botsing door de nauwgezette afgifte van lucht.

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze thuishoren. Of je kindje kan autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij staan voor je klaar, want de autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen