RodiFix AirProtect 3,5 jaar tot 12 jaar Nomad Brown

€159,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1 week

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect Autostoeltje

Met de Maxi-Cosi RodiFix AirProtect komt je kindje niets tekort tijdens een autorit. Het autostoeltje biedt gemak en veel veiligheid, precies wat belangrijk is bij een autostoeltje. Het autostoeltje weegt weinig en is gemakkelijk te verwisselen tussen meerdere auto’s.

Veiligheid

Het autostoeltje is voorzien van AirProtect® waardoor het hoofd en de nek van je kind extra beschermd zijn in geval van een aanrijding. AirProtect bestaat uit schokabsorberend schuim in een geperforeerd luchtkussen. Door op het juiste moment en op gecontroleerde wijze de lucht te laten vrijkomen, wordt AirProtect samengedrukt om zo de kracht van de botsing te verminderen. Dat betekent dat je kindje 20% minder kans heeft op hoofdletsel. In de Maxi-Cosi RodiFix AirProtect is dit onzichtbaar in de hoofdsteun ingebouwd en voelt het comfortabel en zacht aan.

Installatie in de auto

Het Maxi-Cosi RodiFix autostoeltje kun je bevestigen met behulp van de autogordel in combinatie met Isofix. Met één klik zit het stoeltje muurvast en kan de reis beginnen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee zodat je kindje naar buiten kan kijken en optimaal van de rit kan genieten.

Comfort

Je kindje kan op een veilige en comfortabele manier slapen in het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje dankzij de instelbare ruststand. Deze is vanaf de voorzijde van de autostoel te bedienen. De zitting van de autostoel voelt zacht aan waardoor langere autoritten geen enkel probleem zijn voor je kindje met deze autostoel.

Gebruiksgemak

De Maxi-Cosi RodiFix AirProtect groeit zowel in lengte als in breedte met je kind mee. Je kind kan het autostoeltje dan ook lange tijd gebruiken, van ongeveer 4 tot 12-jarige leeftijd, afhankelijk van de lengte van je kindje. De 'EasyGlide' gordelhaken zorgen ervoor dat je de 3-punts autogordel op de juiste wijze gebruikt.

Pluspunten
Eenvoudig en veilig bevestigen met Isofix
Makkelijk en snel in ruststand te zetten
Hoofdsteun en zijwangen groeien mee
Minpunten
Niet te gebruiken als losse zitverhoger

Eigenschappen

  • - Voor kinderen van circa 3½ jaar tot 12 jaar (15-36 kg)
  • - Bevestiging met Isofix
  • - 'Easy glide' gordelhaken voor eenvoudige en snelle gordeldoorvoer
  • - AirProtect®-technologie voor optimale bescherming van nek en hoofd
  • - Geen gedoe met gordelslot: beter zichtbaar en gemakkelijk te bedienen
  • - Rugsteun groeit in lengte en breedte met je kind mee
  • - Ruststand die vanaf de voorzijde bediend kan worden
  • - Lichtgewicht, eenvoudig tussen twee auto's te wisselen
  • - Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen