Maxi Cosi Pearl 9M tot 4 Jaar Sparkling Grey

€259,00 €149,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1 week

Maxi-Cosi Pearl Autostoeltje

Met de Maxi-Cosi Pearl hoef je niet op te zien tegen een autorit met je kindje. Het stoeltje heeft meerdere ruststanden en heerlijk zachte bekleding. Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje goed vast. De Maxi-Cosi Pearl (voor kinderen van 9-18 kg) is een fijne autostoel: veilig, comfortabel en praktisch in gebruik.

Veiligheid

De Maxi-Cosi Pearl is voorzien van extra zijdelingse bescherming. Hierdoor worden tijdens een aanrijding de schokken verminderd en is de kans op letsel minder groot. De Maxi-Cosi Pearl is uitgebreid getest en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Installatie in de auto

Het Maxi-Cosi Pearl autostoeltje kan alleen in de auto geïnstalleerd worden met behulp van de FamilyFix (niet inbegrepen), een veilig verankeringssysteem waarbij de kans op een foute installatie vrijwel is uitgesloten. De FamilyFix geeft door middel van geluid- en lichtsignalen aan of het autostoeltje correct en veilig in de auto geplaatst is.

Comfort

Het autostoeltje heeft een vrij hoge positie in de auto, zodat je kind een goed uitzicht heeft. Het zitje is in vijf verschillende standen te zetten, waaronder volledig horizontaal. Je kind kan dus gerust in het autostoeltje slapen en zal zich een echte prins(es) op de troon voelen.

Gebruiksgemak

FamilyFix is een onderdeel van de Car Seat Family en kan ook gebruikt worden voor de babyautostoeltjes Maxi-Cosi Pebble en de Maxi-Cosi CabrioFix. Je hebt dus maar één Isofix basis nodig voor twee opeenvolgende autostoeltjes. Het gordelsysteem is heel gemakkelijk met één hand te verstellen; het kan tegelijkertijd met de hoofdsteun versteld worden. Het 'easy out'-gordelsysteem houdt de gordel opzij, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen.

Pluspunten
Eenvoudig te installeren met Isofix base
Gordels en hoofdsteun groeien met je kind mee
'Easy out’ gordelsysteem voor makkelijk in- en uitstappen
5 verschillende posities van zit- naar slaapstand
Minpunten
Isofix base niet inbegrepen
Bevestiging met autogordel niet mogelijk

Eigenschappen

 • - Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg)
 • - Slim en compact design
 • - Hoge zitpositie in de auto
 • - Gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en gordelsysteem vanaf de voorzijde, ook als je kind in het autostoeltje zit
 • - Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix, dezelfde Isofix basis die voor het Pebble en CabrioFix baby-autostoeltje gebruikt wordt
 • - Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant
 • - 'Easy out’ gordelsysteem houdt gordels naar opzij voor gemakkelijker in- en uitstappen
 • - Licht- en geluidssignalen op FamilyFix geven weer of het autostoeltje correct is geïnstalleerd
 • - 5 verschillende posities van zit- naar slaapstand
 • - Gordelsysteem met één hand te verstellen
 • - Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04
0 sterren op basis van 0 beoordelingen