Maxi Cosi FamilyFix One i-Size Base 0m tot 4 jaar Miscellaneous 21

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Maxi-Cosi’s FamilyFix One i-Size werkt perfect met de Rock, Pearl Smart i-Size of Pearl One i-Size en zorgt voor een eenvoudige Click & Go-installatie. Het past op zowel baby- als peuterautostoeltjes waardoor langdurig gebruik mogelijk is.

Installatie

Meer en meer auto's in Europa hebben ISOFIX-bevestigingspunten dus jouw auto zal die waarschijnlijk ook hebben. Onze Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size wordt bevestigd aan de ISOFIX-verankeringspunten van je auto voor een veilige aansluiting. Onze gebruikershandleiding begeleidt je stap voor stap om de ISOFIX-basis in jouw auto te installeren. Eenmaal geïnstalleerd kun je de FamilyFix One i-Size in de auto laten staan. Op die manier wordt het babyautostoeltje elke keer dat je in en uit de auto stapt met een eenvoudige, veilige "klik" op de basis bevestigd. Visuele indicatoren op de basieenheid laten je weten of je het Maxi-Cosi autostoeltje correct hebt geïnstalleerd en je klaar bent om te "vertrekken”. Blijf onze FamilyFix One i-Size gebruiken zelfs wanneer je kindje zijn baby-autostoeltje is ontgroeit en klaar is voor een autostoeltje voor peuters zoals de Pearl Smart i-Size of Pearl One i-Size. De FamilyFix One i-Size kan worden geïnstalleerd in combinatie met het Rock-autostoeltje en de Pearl Smart i-Size of Pearl One i-Size-autostoeltjes.

 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Externe crashtestcentra zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi autostoelen en -basiseenheden regelmatig op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Toen ADAC onze Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size en Rock testte, beoordeelden ze deze als bovengemiddeld qua veiligheid en gebruiksgemak. Na uitgebreide tests op vlak van frontale en zijdelingse botsing kregen onze autostoel en basiseenheid uitstekende scores op vlak van veiligheid. Het gebruik van de ISOFIX-basis wordt aanbevolen voor een snelle en eenvoudige installatie van je baby-autostoeltje in je auto. Naast zijn uitgebreide veiligheidstest scoort de FamilyFix One i-Size ook heel goed qua gebruiksgemak. De ISOFIX-basis biedt een Click & Go-installatie waardoor het makkelijker wordt om het autostoeltje te installeren en het risico op fouten te verkleinen.

 

ISOFIX-installatie voor Rock, Pearl Smart i-Size en Pearl One i-Size

Het bezitten van een baby-autozitje vereist een dagelijkse correcte installatie. Omdat we je als ouder willen helpen maken we dingen die van toepassingen zijn op echte gezinnen. Onze Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size is gebouwd om het je gemakkelijker te maken. Dankzij de Click & Go-installatie volstaat een eenvoudige "klik" om een ​​veilige aansluiting te garanderen, elke keer dat je in en uit de auto stapt. Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size past op ons Rock baby-autozitje en Pearl Smart i-Size of op de Pearl One i-Size peuter autostoeltjes. Bovendien kun je met de FamilyFix One i-Size het autostoeltje in een achterwaarts gerichte positie plaatsen. Experts raden aan dat je kindje maximaal 4 jaar in een naar achteren gerichte positie reist, omdat dit zorgt voor een betere hoofd- en nekbescherming. Om dezelfde reden raden wij je bij Maxi-Cosi aan je peuter zolang mogelijk in deze positie te laten reizen zolang je kindje op de peuterstoel past. Bovendien is het heel mooi meegenomen dat je de ISOFIX-basis 4 jaar lang kan gebruiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen