Hamilton S1 Magic Fold grey

€299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (10)

Hamilton S1 Magic Fold Grey
De Hamilton S1 Magic Fold Grey heeft een strak design en veel gebruiksvriendelijke opties. De Hamilton Buggy is bekend vanwege het eenvoudige automatische opvouwen en de compacte afmeting. Deze nieuwe Hamilton S1 Magic Fold Grey kan ook gebruikt worden voor pasgeboren kinderen, bijvoorbeeld met de optionele reiswieg of een autostoeltje. Hier is zelf keuze in het eigen autostoeltje van Hamilton of van b.v. het merk Maxi Cosi. Een strak design en veel gebruiksvriendelijke opties, dat zijn de kenmerken van de Hamilton Buggy.
COMFORT

De buggy is voorzien van een veringssysteem op de voor en achterwielen om schokken op te vangen. De Hamilton ziet er niet alleen comfortabel uit, hij is het ook! De handige mand maakt het winkelen met de Hamilton R1 comfortabel.
GEBRUIKSGEMAK

Het inklappen van een buggy is nog nooit zo eenvoudig geweest want de Hamilton R1 vouwt zich vanzelf in….volautomatisch!!.
Dankzij dit nieuwe opvouwsysteem kun jij ondertussen je kindje op de arm houden. Bovendien is de ingeklapte buggy zo klein dat hij bij een aantal vliegtuigmaatschappijen gemakkelijk mee kan als handbagage. (vraag om de voorwaarden bij de luchtvaartmaatschappij)
Ook heeft de Hamilton R1 een vijfpunts gordelsysteem die zeer makkelijk met een revolutionair nieuw magnetisch clipsyteem kan worden vastgezet.
EIGENSCHAPPEN

– Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
– Handige draagbeugel
– Gemakkelijk met één hand te besturen
– Zitje is verstelbaar in meerdere posities (waaronder slaapstand)
– De achterwielen zijn voorzien van een centraal remsysteem
– Beschikt over een handige mand
– Kan op oneffen terrein rijden zonder dat de voorwielen blokkeren
– De buggy is voorzien van een veringssysteem op de voor en achterwielen om schokken op te vangen
– Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888
Pluspunten
Handige draagbeugel
Zachte aandrijving op de voorwielen om schokken op te vangen
Automatisch in te klappen met één hand

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen